Danish Beachvolley Tour

7 FAQs – Alt du skal vide om Danish Beachvolley Tour 2022

Sommerens Danish Beachvolley Tour serves i gang lørdag den 7. maj. Læs med her for at gøre dig 100% klar! 1. Hvor spilles Danish Beachvolley Tour 2022?Med 45 stævner fordelt i hele landet er der ret stor sandsynlighed for, at Danish Beachvolley Tour 2022 også kommer tæt på dig. Hop ind på Tourkalenderen og tjek…

:


Sommerens Danish Beachvolley Tour serves i gang lørdag den 7. maj. Læs med her for at gøre dig 100% klar!

1. Hvor spilles Danish Beachvolley Tour 2022?
Med 45 stævner fordelt i hele landet er der ret stor sandsynlighed for, at Danish Beachvolley Tour 2022 også kommer tæt på dig. Hop ind på Tourkalenderen og tjek alle stævner ud – du kan endda filtrere stævnerne, så der f.eks. kun bliver vist ungdomsstævner… smart!

På de enkelte stævnesider kan du finde information om alt fra priser, præmier og parkering. Skulle der være information, som vi har misset, er der også en kontaktperson på hvert enkelte stævne, som kan hjælpe dig.

2. Hvordan og hvornår tilmelder jeg mig til turneringerne?
Vi har fået et nyt tilmeldingssystem på www.latourna.com, hvor du både tilmelder dig, ser din profil, ranglisterne og meget mere. Og hey – vi har skrottet spillerlicensen!

Du kan løbende tilmelde dig turneringerne hele sommeren – men tilmeldingsfrist er altid mandagen før kl. 18:00.

Hvis du har glemt at melde dig til eller du pludselig skulle få lyst til noget sand under fødderne, kan du sende en mail til tour@beachvolley.dk frem til torsdag kl. 9:00 – måske der er en ekstra plads (dog altid i laveste division).

3. Kan jeg være med til et stævne, selvom jeg ikke har prøvet beachvolleyball eller volleyball?
JA DA! Gi’ det et skud – Vi har stævner i bredderækkerne, hvor du kan prøve en sjov og aktiv dag/weekend i sandet med din ven, nabo, kollega eller kæreste! Hvis du skal have lidt hjælp til tilmelding, er du altid velkommen til at kontakte os på tour@beachvolley.dk

Skal du lige have et par hurtige tricks til beachvolleyball, kan du altid søge inspiration hos Tom Cruise.  

4. Hvordan fungerer ranglisten?
I Elite- og Divisionsrækkerne (fra 1.-5. division) spilles der niveauopdelt efter ranglistepoint, som optjenes via ens placeringer til de enkelte stævner. Har man ingen ranglistepoint starter man således i de laveste divisioner og kan derfra klatre op af ranglisten – only the sky is the limit!

Har du vilde volleyball skills, men er newbie på Touren, kan du prøve lykken og søge et wildcard til Elitedivisionen eller 1. division.  

Ranglistepoint er afhængige af hvilken type turnering der spilles. Du kan se hvor mange ranglistepoint der gives i de enkelte turneringer her.

For ungdom spilles der også med en speciel ungdomsrangliste – tjek den ud her.

Spiller du Bredde skal du bare være fløjtende ligeglad med ranglistepoint!

5. Aflyses turneringen ved dårligt vejr?
Kort svar: Nej! – Uanset om du er spiller eller er tilskuer, så husk at tjekke vejrudsigten inden du tager til stævne, og pak en taske med tøj til alt mellem monsunregn og hedebølge! Det er jo charmen ved den danske sommer, ikk?

6. Hvornår skal jeg spille?
Fredag kl. 10.00 kan du se det endelige kampprogram på Latourna, men allerede tirsdag lægges det foreløbige turneringsprogram op. Du skal blot være opmærksom på, at det kan ændres, hvis der kommer afbud – helt frem til fredag. Så.. stay informed!

7. Er der mere jeg skal vide?
Sikkert! Men kan du ikke finde svaret på beachvolley.dk eller ved at kontakte os, så giver vi sgu en is til DM-finalerne i Nyhavn!

God fornøjelse på Danish Beachvolley Tour 2022

Del nyhed