Danish Beachvolley Tour

Årets første Pepsi MAX Grand Slam – nu med panoramaudsigt i Middelfart

Sammen med ca. 300 tons sand rykker den Danske Beachvolley Tour i weekenden ind på KulturØen i Middelfart, hvor landets allerbedste beachvolleyballspillere skal dyste om podiepladser og præmiepenge med panoramaudsigt til Lillebæltsbroen i baggrunden. For første gang nogensinde lægger Pepsi MAX Beachvolley Tour et stop forbi Middelfart til årets første Pepsi MAX Grand Slam, der…

:


Sammen med ca. 300 tons sand rykker den Danske Beachvolley Tour i weekenden ind på KulturØen i Middelfart, hvor landets allerbedste beachvolleyballspillere skal dyste om podiepladser og præmiepenge med panoramaudsigt til Lillebæltsbroen i baggrunden.

For første gang nogensinde lægger Pepsi MAX Beachvolley Tour et stop forbi Middelfart til årets første Pepsi MAX Grand Slam, der samtidig kommer til at byde på fantastisk udsigt til hav og broer. Med en idyllisk udsigt til vand og bro fra to nyanlagte beachvolleyballbaner ved Kulturøen bliver toppen af dansk beachvolleyball samlet til Tourens første Grand Slam stævne, hvor der er kamp om ekstra mange rangelistepoint og præmiepenge.

Du kan blandt andre opleve den lokale helt Nikolaj Hjorth, som er anfører I Middelfart Volleyball Klub, forsvarende pokalmester, bronzemedaljetager til DM og senest har han været med til at skrive dansk volleyballhistorie, da han sammen med herrelandsholdet i volleyball vandt turneringen European Silver League tidligere på måneden. Hjorth bevæger sig nu ud i sandet, og stiller op med Sigurd Varming, som også er et kendt ansigt af byen, da han i 19/20 sæsonen var en del af eliteholdet i Middelfart Volleyball Klub.

“Det bliver dejligt at få lov til at spille volley i Middelfart igen. Nu er det et stykke tid siden volleyligaen sluttede, så det er fedt, at vi endelig kan vise og spille noget god volley i Middelfart. Denne gang i sandet, med et flot setup midt i byen, som man kun kan rose klubben og byen for at stable på benene,” fortæller Nikolaj Hjorth og fortsætter:

“Middelfart er en volleyball-glad by, så der skal nok være god opbakning, og så er det bare op til os spillere, at levere noget lækkert beachvolley. Sigurd og jeg vil repræsentere Middelfart så godt vi kan, og forhåbentligt lave et stærkt resultat.”

Hjorth/Varmings rejse mod podiet er dog alt andet end let, da flere af landets bedste herrehold møder op i Middelfart, bl.a. Houmann/Abell, Brinck/Thomsen og Stormly/Møllgaard.

Også damerækken er fyldt op med elitespillere, der i den grad ved, hvordan man slår bolde i sandet. De forsvarende Danmarksmestre, Cecilie Olsen/Sofia Bisgaard lægger vejen forbi Middelfart. Men har de, hvad der skal til for at slå de andre hold? Eller bliver det endnu en sejr til de islandske piger, Berglind Jonsdottir og Elisabet Einarsdottir, som allerede har vundet 3 turneringer på Touren?

Middelfart City Grand Slam bliver en eksklusiv turnering, der er for elitespillerne for både damer og herrer og 1. division kun for damer. Turneringen starter allerede fredag eftermiddag kl. 13, hvor elitedivisionen bliver skudt i gang. Fra lørdag kl. 09 er det også muligt at se, hvordan 1. division for damer spiller.

Vores sponsorer ruller det helt store setup ud, ligesom der vil være tilskuertribune, musik og kommentator. Så kom forbi KulturØen, hvor du er garanteret top beachvolleyball og god stemning.

Er du ikke i området, bliver der også spillet en masse beachvolleyball i Ikast og på Amager. Se alle weekendens stævner her:

Middelfart city grand slam 
Amager Challenger 1 
Amager Ungdomsturnering 
Ikast Challenger 2 

Del nyhed