Danish Beachvolley Tour

Brandvarm og spændende weekend i vente på Touren

Der bliver hård kamp om de vigtige ranglistepoint og en masse ungdoms beachvolleyball til weekendens turneringer i Pepsi MAX Beachvolley Tour Pepsi MAX Beachvolley Tour 2021 har nu være i gang i lidt over en måned, og det er blevet tid til den sidste Master-turnering, inden det går løst til årets første Pepsi MAX Grand…

:


Der bliver hård kamp om de vigtige ranglistepoint og en masse ungdoms beachvolleyball til weekendens turneringer i Pepsi MAX Beachvolley Tour

Pepsi MAX Beachvolley Tour 2021 har nu være i gang i lidt over en måned, og det er blevet tid til den sidste Master-turnering, inden det går løst til årets første Pepsi MAX Grand Slam. Topholdene vender derfor snuden mod Aarhus for at sikre sig ranglistepoint og dermed mulighed for adgang til eksklusive Middelfart City Grand Slam, som kun har plads til elite herrer og elite-1. division damer.

167 hold trodser hedebølgen til weekendens fire turneringer

Spillerne bliver i weekenden ikke kun udfordret af modstanderne. Spillerne skal også kæmpe med hedebølgen som netop er over os med en vejrudsigt, der lover 27 grader og let til svag vind.

Topseede Sofia Bisgaard og Clara Windeleff gør klar til de sidste forberedelser inden de tager til U20 EM, som foregår d. 8.-11. juli i Izmir, Tyrkiet. Det bliver deres sidste prøve sammen inden de skal forsvare de rød-hvide farver. Der bliver kamp til stregen i Aarhus, hvor blandt andet sidste års sølvvinder, Signe Haaning, stiller op med DM-bronzevinder, Asta Kjærgaard.

Herresiden er i den grad også stærkt besat, hvor landsholdene, Nicolai Houmann/Kristoffer Abell og Jacob Stein Brinck/Daniel Thomsen, er repræsenteret. I deres sidste indbyrdes kamp til Copenhagen Master, trak Houmann/Abell det længste strå, men hvem klarer sig bedst i hedebølgen? Eller kan den dobbelte danmarksmester, Jacob Stormly, sammen med Mads Møllgaard drille landsholdene og snuppe sejren?

Der bliver i hvert fald garanti for en masse intense kampe i sommervarmen. Kom forbi anlægget eller følg resultaterne her 

Stor weekend for ungdommen

I weekenden afvikles der også hele tre ungdomsturneringer, så vores yngste spillere har rig mulighed for at deltage, lige meget hvor de bor i landet.

Læs om weekendens fire turneringer her:

Vestsjælland Ungdomsturnering 2 
Aarhus Master 
Ikast Ungdomsturnering 2 
Vestsjælland Open 

Del nyhed