Danish Beachvolley Tour

C More og Volleyball Danmark forlænger partnerskabet

Smilene er store hos Jens fra C More og Anders fra Volleyball Danmark. Det skyldes at partneraftalen er underskrevet og dermed forlænget således, at C More fortsat er med på Danish Beachvolley Tour.

C More forlænger partnerskabet med Volleyball Danmark | Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


I sommeren 2022 trådte C More ind på beachvolleyballscenen som partner på Danish Beachvolley Tour og efter en god og grundig evaluering af partnerskabet fortsætter parløbet.

Jens Andreasen, Head of C More i Danmark fortæller om partnerskabet:

”Her hos C More nød vi godt af den store eksponering, vi havde ved sidste års Danish Beachvolley Tour. Så da vi blev præsenteret for det nye setup, så var vi ret hurtige enige om at bakke op igen i år. Vi er meget imponerede af atleterne, og de familier/venner som står bag dem henover hele sommeren, og det er vi stolte af at bakke op om”. 

Vi vil gerne gøre endnu mere for underholdningen til bl.a. Tourfinalerne i København, så vi glæder os til at rulle partnerskabet endnu mere ud til dette års udgave af Danish Beachvolley Tour.”

Kommerciel chef i Volleyball Danmark, Anders Chahrour Jensen fortsætter:

”Jeg er meget stolt over at C More har valgt at forlænge partnerskabet med os. Vi har at gøre med en fantastisk partner, som gerne vil støtte sporten og det samlingspunkt som ”Danish Beachvolley Tour” er blevet sommeren over. Jeg er sikker på at vi går et fantastisk år i møde, og sammen med C More arbejder vi nu på at skabe endnu mere underholdning ved bl.a. Tourfinalerne i København, og så har vi selvfølgelig også det helt særlige tilbud med, som giver en hel måned gratis mod de normale 14 dage. Så alt i alt, så glæder jeg mig til at vi kan give C More endnu flere fede beachvolleyballoplevelser.”

Snup en måned gratis hos C More

Hos C More får du adgang til det stærkeste udvalg af krimiserier fra Norden og Storbritannien + en hel masse andre gode serier og film og lige nu – i forbindelse med Danish Beachvolley Tour – giver C More en hel måned til 0 kr med følgende fordele:

• Dansk og internationalt indhold
• Timevis af serier fra BritBox
• Krimiserier i verdensklasse
• Nye film og serier hver uge
• Alle børnenes favoritter
• Download og se offline
• Normalpris 99 kr./md efter din gratis måned.
• Afslut når du vil

Læs mere og få fingrene i det stærke tilbud her.

Del nyhed