Danish Beachvolley Tour

Danish Beachvolley Tour aflyser to turneringer

Grundet en forventning om færre sponsorindtægter på Danish Beachvolley Tour i 2022, har Volleyball Danmark måttet træffe den kedelige beslutning at reducere i antallet af store stævner, også kaldet Grand Slams, samt ændre i formatet for nogle af de resterende turneringer. Som konsekvens aflyses Gudmindrup Grand Slam og Nyborg Grand Slam. Derudover forventes formatet omkring…

:


Grundet en forventning om færre sponsorindtægter på Danish Beachvolley Tour i 2022, har Volleyball Danmark måttet træffe den kedelige beslutning at reducere i antallet af store stævner, også kaldet Grand Slams, samt ændre i formatet for nogle af de resterende turneringer.

Som konsekvens aflyses Gudmindrup Grand Slam og Nyborg Grand Slam. Derudover forventes formatet omkring de store turneringer, på nær DM-finalerne i Nyhavn, at blive afviklet uden speakere, tribuner og præmiepenge til eliterækken.

– ”Vi er utroligt kede af, at vi har måttet aflyse de to turneringer i Gudmindrup og Nyborg, samt nedskalere i setuppet. Vi har afsøgt mange muligheder, og vi er fortsat i gang, men det økonomiske grundlag for at afvikle sommerens Danish Beachvolley Tour er desværre ikke som vi havde håbet, og vi kan derfor ikke forsvare at fortsætte uden ændringer”, uddyber Jesper Jørgensen, administrerende direktør i Volleyball Danmark.

– ”Vi arbejder fortsat fokuseret på at finde partnere til Danish Beachvolley Tour – både til denne sommer, men også til de kommende år. Det er naturligvis et ærgerligt skridt tilbage i år, men vi tror på at Danish Beachvolley Tour er et stærkt koncept, der i de kommende år vil have et attraktivt setup for spillere, partnere, byer og arrangører”, afslutter han.

Danish Beachvolley Tour 2022 har stadigvæk hele 45 turneringer rundt omkring i hele landet på programmet. Se Tourkalenderen her. 

Del nyhed