Danish Beachvolley Tour

DM-ugen: Her er årets semifinaler

Dag to i DM-ugen er netop overstået, og dagen har i den grad stået i kvartfinalernes tegn på Honnørkajen i Aalborg. Få overblikket over årets DM-finaler lige her.

Jacob Stein Brinck i springserv på Honnørkajen. | Foto: Lars Møller

:


Otte kvartfinaler var på programmet på Honnørkajen lørdag i DM-ugen. En sejr i formiddagens opgør ville give direkte adgang til søndagens semifinaler, og en fri eftermiddag til at slappe af og nyde resten af DM-ugens andre fantastiske sportsbegivenheder. Modsat ville et nederlag i lørdagens tidlige opgør betyde, at holdet skulle i aktion igen, i et sidste forsøg på at spille sig i semifinalen. 

Kvinderne åbnede DM-ugens kvartfinaledag, og her blev det altså to tætte opgør, inden Astrid Mellmølle og Caroline Stenholt Krogh samt Frederikke Schade Frederikke Schade Jensen og Cecilie Køllner Olsen kunne sikre sig de første semifinalepladser. 

Efterfølgende skulle herrernes direkte billetter til semifinalerne afgøres, og her underholdte de fire hold de mange fremmødte tilskuere med flotte blocks og lange dueller. Til sidst var det dog sidste års danske mester, Nicolai Houmann, der sammen med makkeren, Mads Møllgaard, sikrede sig den ene direkte semifinalebillet, mens den anden gik til sidste års bronzevindere, Jacob Stein Brinck og Kristoffer Abell. 

I eftermiddagens opgør på Honnørkajen mødte formiddagens kvartfinaletabere, formiddagens vinderne fra Vestre Fjordpark. Turneringen var nu så langt, at det var et rent udskillelsesløb, og da dagen var omme, ville kun vinderne fortsat have en chance for at spille sig til DM-titlen og guldmedaljen. Og der var ingen tvivl om, at turneringen nu spidsede til. De otte hold leverede den ene duel efter den anden, og de fire kampe havde alt, hvad en DM-kvartfinale skal have. I sidste ende blev det dog, Charlotte Krøyer og Pia Hove samt Anneka Hastings og Charlene Manuella Mayo Johnsen der indkasserede kvindernes allersidste semifinalebilletter, og Jacob Hejlsvig Petersen og Daniel Thomsen samt  samt brødreparret Sebastian og Oliver Venndt Kaszas, der tog dem hos herrerne.

DM-semifinaler:

Kvinder:

10:00: Frederikke Schade Jensen / Cecilie Køllner Olsen vs. Charlotte Krøyer / Pia Hove
11:00: Astrid Mellmølle / Caroline Stenholt Krogh vs. Anneka Hastings / Charlene Manuella Mayo Johnsen

Herrer:

12:00: Jacob Stein Brinck / Kristoffer Abell vs. Jacob Hejlsvig Petersen / Daniel Thomsen
13:00: Mads Møllgaard / Nicolai Houmann vs. Sebastian Venndt Kaszas / Oliver Venndt Kaszas

Få hele overblikket over søndagens semifinaler og finaler i DM-ugen her.

DR sender finalerne fra Honnørkajen

Igen i år er Danmarks Radio (DR) med for at dække DM-ugen, og sender mere end 50 timers tv- og radioudsendelser fra ugens helt store sportsby. På TV-programmet er blandt andet kvinde- og herrefinalerne i beachvolleyball søndag. 

Programoversigt, DM-finaler, søndag den 25. juni 2023:

15:00: Kvindefinale (DR1)
19:30: Herrefinale (DR2)

Få hele oversigten over DR’s udsendelser her.

Del nyhed