Danish Beachvolley Tour

DR sender begge DM-finaler i beachvolleyball live fra Aalborg

Inden længe tager flere af Danmarks allerbedste atleter turen til det nordjyske, når Danmarks Idrætsforbund for anden gang byder velkommen til DM-ugen i Aalborg. I uge 25 bliver Nordens Paris omdannet til en fantastisk sportskulisse, hvor Danmarksmestre skal kåres på stribe – heriblandt de danske mestre i beachvolleyball.

:


DM-ugen blev første gang afviklet i 2022 med enorm succes. I 2022 deltog 27 specialforbund, hvor 230 Danmarksmestre blev kåret mens 130.000 besøgende lagde vejen forbi, og i år er antallet af specialforbund øget til 33, heriblandt Volleyball Danmark.

I år er Danmarks Radio (DR) igen med for at dække DM-ugen, og det bliver med beachvolleyball på TV-programmet søndag den 25. juni, hvor både kvinde- og herrefinalerne bliver vist direkte på DR’s kanaler: 

Programoversigt, DM-finaler, søndag den 25. juni 2023:

15:00: Kvindefinale (DR1)
19:30: Herrefinale (DR2)

Udover finalerne vil DR også dække præmieoverrækkelserne på Honnørkajen, og der vil derfor være masser af promovering af dansk beachvolleyball til stor glæde for direktør i Volleyball Danmark, Jesper Jørgensen:

– ”Generelt giver vores deltagelse i DM-ugen nye muligheder for at få eksponeret beachvolleyball og Danish Beachvolley Tour, der jo er en fantastisk begivenhed for både spillere og publikum. Jeg er derfor både glad og stolt over, at begge finaler bliver vist direkte på DR. Jeg er sikker på, at det bliver en stor oplevelse for spillerne, der kan glæde sig til at deltage i det danske ”mini-OL” i Aalborg. Jeg havde selv fornøjelsen af at være gæst og publikum til DM-ugen i Aalborg sidste år, og det var en flot kulisse som blev skabt for de mange konkurrencer og atleter, så det glæder vi os til at være en del af.”

Beachvolleyballspillerne server Danmarksmesterskaberne i gang allerede fredag morgen den 23. juni på anlægget på Vestre Fjordpark i Aalborg, og senere fredag starter der også kampe op på Honnørkajen i Aalborg. 

Læs mere om DM-ugen i Aalborg her.

Download DM-ugens app ved at søge på DM-ugen, der hvor du henter apps.

Del nyhed