Danish Beachvolley Tour

Glad i låget af beachvolleyball: Helle Søndergård er klar til sæsonens Tour-start i Kolding

Forårssolen brager derudaf, boldene flyver rundt omkring på landets beachvolleyballanlæg og spillere tripper for at teste kampformen af – heriblandt Helle Søndergård, en garvet elitespiller, som efter en graviditetspause nu har fået et helt nyt perspektiv på sporten og hvad, den betyder for hende. I weekenden tager vi hul på Danish Beachvolley Tour 2022 med…

:


Forårssolen brager derudaf, boldene flyver rundt omkring på landets beachvolleyballanlæg og spillere tripper for at teste kampformen af – heriblandt Helle Søndergård, en garvet elitespiller, som efter en graviditetspause nu har fået et helt nyt perspektiv på sporten og hvad, den betyder for hende.

I weekenden tager vi hul på Danish Beachvolley Tour 2022 med to stævner i hver sin del af landet – nemlig Hafnia Challenger samt Kolding Challenger. På spillerlisten i Kolding finder vi den rutinerede elitespiller og DM-medaljetager, Helle Søndergård, som efter en familieforøgelse og pause fra stævnedeltagelse igen vil prøve kræfter med Touren – dog ikke uden eftertanke.

– ”Jeg har gjort mig enormt mange tanker, om jeg skulle spille stævne igen. De sidste år jeg spillede, blev jeg enormt præstations- og resultatorienteret, hvilket hverken gjorde noget godt for mit spil, min spilleglæde eller mig som menneske”, fortæller hun og fortsætter:

– ”Men efter min graviditet er beachvolleyball blevet et kæmpe frirum for mig, hvor jeg bare nyder at være mig og at bevæge min krop. Jeg bliver så glad i låget, når jeg har været ude at spille – og det giver mig fornyet energi som mor”.

Helle Søndergård stiller op til Kolding Challenger med endnu en rutineret elitespiller, Caroline Udemark, og de er sammen seed1 i turneringen. Det er dog ikke en topplacering, som er i fokus, når makkerparret går på banen.

-”Jeg glæder mig vildt meget til at spille stævne i weekenden. Nu er beachvolleyball lig med en kæmpe bevægelsesglæde, og at komme i klubben og til stævner og være en del af et fællesskab er dejligt. Og hvis jeg bliver lidt for fokuseret på resultater og præstation, skal jeg lige spole lidt tilbage og bare finde glæden ved spillet. Så bliver det det sjove frirum, som beachvolleyball skal være”, afslutter Helle Søndergård.

Følg kampe og resultater for Kolding Challenger og Hafnia Challenger hele weekenden.

HUSK at tilmelde dig Danish Beachvolleyball Tours nyhedsbrev, for at blive opdateret med gode historier, nyheder og konkurrencer hele sommeren.

Del nyhed