Danish Beachvolley Tour

Her er Årets Most Improved 2021

Kathrine Stein Brinck og Christian Lundby Andersen er Årets Most Improved på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2021. I løbet af den seneste uge er de unge spillere blevet overrasket af holdkammerater og trænere, fordi netop de to har imponeret deres beachvolleyballkollegaer mere end nogle andre i 2021, og opnået flest stemmer blandt deres medspillere i…

:


Kathrine Stein Brinck og Christian Lundby Andersen er Årets Most Improved på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2021.

I løbet af den seneste uge er de unge spillere blevet overrasket af holdkammerater og trænere, fordi netop de to har imponeret deres beachvolleyballkollegaer mere end nogle andre i 2021, og opnået flest stemmer blandt deres medspillere i Eliterækken.

Se hvordan det gik til, da vi overraskede Kathrine i Hafnia-hallen og Christian i Odense Beach Center, og læs mere om de to spillere nedenfor.

Kathrine Stein Brinck (Odense Beachvolley Klub)
Katrine Stein Brinck fik for alvor sit gennembrud i 2021, efter hun slog sig sammen med Astrid Mellmølle. I 2020 spillede Katrine primært i 1.- 3. division, men i 2021 har Katrine og Astrid, efter en start i 1. division, etableret sig i Eliterækken med flere flotte resultater. Det hele kulminerede til DM i Nyhavn, hvor Katrine sikrede sig en bronzemedalje, og den 20-årige beachvolleyballspiller slutter som nummer 16 på årets rangliste og en nominering til prisen som Årets Most Improved 2021.

Christian Lundby Andersen (Odense Beachvolley Klub)
Sammen med Marius Stenmann Hansen slog Christian Lundby Andersen for alvor igennem på Touren i 2021. Efter i 2020 primært at have spillet i 1.- og 2. division tog beachvolleyballparret springet til Eliterækken, og leverede her flere flotte placeringer, der kulminerede med kvalifikationen til DM-finalerne og sejren til DM i HU18. Den kun 17-årige Odense-spiller var derudover med til at tilkæmpe sig en flot 9. plads ved U18 EM samt en 17. plads ved U22 EM, og der hersker derfor heller ingen tvivl om, at Christian i den grad fortjener nomineringen som Årets Most Improved 2021.

Del nyhed