Danish Beachvolley Tour

Her er de nominerede til Årets Most Improved 2021

De har slidt, kæmpet og sejret, og så har de i det forgangne år imponeret os som ingen andre. Her er de nominerede til titlen som Årets Most Improved på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2021. Som nomineret til prisen som Årets Most Improved 2021 kan beachvolleyballspillerne i den grad bryste sig af, at de har…

:


De har slidt, kæmpet og sejret, og så har de i det forgangne år imponeret os som ingen andre. Her er de nominerede til titlen som Årets Most Improved på Pepsi MAX Beachvolley Tour 2021.

Som nomineret til prisen som Årets Most Improved 2021 kan beachvolleyballspillerne i den grad bryste sig af, at de har imponeret deres kollegaer i sandet. De tre kandidater (for hvert køn) er nemlig de tre spillere, som har opnået flest stemmer blandt deres medspillere i Eliterækken på årets Pepsi MAX Beachvolley Tour. Få her overblikket over hvilke kvinde- og herrespillere, der er med i kapløbet om den flotte pris:

Årets Most Improved 2021 – Kvinder

Cecilie Steffens (Aarhus Beachvolley Club)
Cecilie Steffens etablerede sig allerede i 2020 omkring Eliten. 2021 bød på en en ny makker i tilbagevendte Tenna Donslund, og det viste sig hurtigt at være en rigtig god konstellation. Det nye beachvolleyballpar tilkæmpede sig nemlig flere podieplaceringer i Eliterækken, som kulminerende med en 2. plads ved semifinaleturneringen i Kerteminde og en 5. plads ved DM. 23-årige Cecilie slutter et flot år af som nummer 14 på årets rangliste og en nominering til prisen som Årets Most Improved 2021.

Lea Føns (Ikast KFUM)
Den unge beachvolleyballspiller Lea Føns har deltaget i hele 13 turneringer på årets Tour, primært med Cirkeline Roed Høg og Emilie Kjær Christensen som makkere. Et vidnesbyrd om den dedikation og det engagement Lea har valgt omkring sin beachvolleyball.
Aalborg blev nok Leas favorit by i det forgangne år, da hun her vandt både Aalborg City Grand Slam og Aalborg Challenger. Flotte præstationer, der i høj grad beviser, at Lea fortjener nomineringen som Årets Most Improved 2021.

Kathrine Stein Brinck (Odense Beachvolley Klub)
Katrine Stein Brinck fik for alvor sit gennembrud i 2021, efter hun slog sig sammen med Astrid Mellmølle. I 2020 spillede Katrine primært i 1.- 3. division, men i 2021 har Katrine og Astrid, efter en start i 1. division, etableret sig i Eliterækken med flere flotte resultater. Det hele kulminerede til DM i Nyhavn, hvor Katrine sikrede sig en bronzemedalje, og den 20-årige beachvolleyballspiller slutter som nummer 16 på årets rangliste og en nominering til prisen som Årets Most Improved 2021.

Årets Most Improved 2021 – Herrer

Christian Lundby Andersen (Odense Beachvolley Klub)
Sammen med Marius Stenmann Hansen slog Christian Lundby Andersen for alvor igennem på Touren i 2021. Efter i 2020 primært at have spillet i 1.- og 2. division tog beachvolleyballparret springet til Eliterækken, og leverede her flere flotte placeringer, der kulminerede med kvalifikationen til DM-finalerne og sejren til DM i HU18. Den kun 17-årige Odense-spiller var derudover med til at tilkæmpe sig en flot 9. plads ved U18 EM samt en 17. plads ved U22 EM, og der hersker derfor heller ingen tvivl om, at Christian i den grad fortjener nomineringen som Årets Most Improved 2021.

Jesper Skovmark (Aalborg Beachvolley Klub)
Aalborg City Grand Slam, Aalborg Challenger, Aarhus Challenger og Kolding Challenger. Listen er lang og imponerende, men ikke desto mindre kan 24-årige Jesper Skovmark bryste sig af hele fire 1. pladser i Eliterækken det forgangne år, og derfor er det også fuldt fortjent, at Jesper er endt som nummer 15 på årets rangliste, og er nomineret til prisen som Årets Most Improved 2021.

Nicolai Tange Jørgensen (Aalborg Beachvolley Klub)
Han sluttede som nr. 12 på årets rangliste, og har tilkæmpet sig to 1. pladser i Eliterækken det forgangne år med beachvolleyballkollegaer som Jacob Stein Brinck til Kolding Master og klubkammeraten Jesper Skovmark til Aalborg City Grand Slam. Et stærkt år for Aalborg-spilleren, der har udviklet sit spil i sandet, og derfor også er nomineret til prisen som Årets Most Improved 2021.

De endelige vindere vil blive afsløret i slutningen af januar.

Del nyhed