Danish Beachvolley Tour

Her er DM-finalisterne

Søndag blev det endelig afgjort. De 16 beachvolleyballpar, der med sikkerhed skal spille DM-finale i Nyhavn er fundet, og der venter et brag af en finaleweekend, når Danmarks nye mestre i beachvolleyball skal findes.  Der var alt på spil, da mere end 100 beachvolleyballpar lørdag morgen tog hul på det allersidste semifinalestævne i år. Mens…

:


Søndag blev det endelig afgjort. De 16 beachvolleyballpar, der med sikkerhed skal spille DM-finale i Nyhavn er fundet, og der venter et brag af en finaleweekend, når Danmarks nye mestre i beachvolleyball skal findes. 

Der var alt på spil, da mere end 100 beachvolleyballpar lørdag morgen tog hul på det allersidste semifinalestævne i år. Mens solen skinnede over Kerteminde strand, var intensiteten på banen ikke til at tage fejl af – for nu skulle der spilles om de allersidste DM-pladser.

Der blev ikke sparret på kræfterne og vores danske beachvolleyballspillere kæmpede alt hvad de kunne, for at hive de allersidste DM-billetter hjem. Og for nogle af parrene lykkedes det – her er årets DM-finalister:

DM-finalister Damer:
Astrid Mellmølle / Kathrine Stein Brinck 
Cecilie Køllner Olsen / Signe Zibrandtsen Haaning
Charlotte Krøyer / Pia Hove 
Maria Elisabeth Boelt Tyndeskov / Frederikke Schade Jensen
Asta Kjærgaard / Pernille Witt
Freja Barkler / Amanda Øster Andersen
Lulu Lyngholm / Line Skov Høst
Johanne Heinsen / Bettina Bjerring

DM-finalister Herrer:
Peter Jensen / Nicolai Houmann
Daniel Thomsen / Martin Trans
Oliver Venndt Kaszas / Sebastian Venndt Kaszas
Jacob Stein Brinck / Kristoffer Abell (Wild card)
Lars Mayland / Christopher Secher Hansen
Hjalmer Elmbæk Madsen / Andreas Brinck
Anders Lammert Hartmann / Jacob Cordua Stormly
Jesper Skovmark / Nicolai Tange Jørgensen

Jacob Stein Brinck / Kristoffer Abell er blevet tildelt et wild card til DM, da de ikke kunne stille op i semifinaleturneringerne. I Hornbæk på grund af international turnering i Italien og i Kerteminde på grund af en skade

Clara Bernberg Windeleff / Sofia Nørager Bisgaard deltager ikke i DM, da de allerede fredag den 12. august tager til München for at forberede sig til EM.

DM-finalerne spilles den 12. – 14. august, og udspiller sig på fantastiske Nyhavn på et anlagt setup. Skal du med, når vi kårer Danmarks nye beachvolleyballmestre? Find mere information om finalerne, og køb din billet her.

Du kan se finaleprogrammet her.

Støt de partnere, som støtter os:
C More er ny Danish Beachvolley Tour partner
”Hos C More får du adgang til det stærkeste udvalg af krimiserier fra Norden og Storbritannien + en hel masse andre gode serier og film” Med Danish Beachvolley Tour får du lige nu en hel måned gratis på tjenesten her.

Del nyhed