Danish Beachvolley Tour

Hvem overvinder naturens kræfter?

Endnu en gang lægger stranden ved Vesterhavet sand til sæsonens første store strandstævne, når der i weekenden spilles Hvidbjerg Grand Slam. Hele syv rækker, lige fra ungdommen til den absolutte elite skal i sandet og dyste om pointene – en dyst mod både modstanderne og vesterhavsvinden. Selvom det danske sommer allerede har vist sig fra…

:


Endnu en gang lægger stranden ved Vesterhavet sand til sæsonens første store strandstævne, når der i weekenden spilles Hvidbjerg Grand Slam. Hele syv rækker, lige fra ungdommen til den absolutte elite skal i sandet og dyste om pointene – en dyst mod både modstanderne og vesterhavsvinden.

Selvom det danske sommer allerede har vist sig fra sin solrige side, er vindforholdene nok lige blevet tjekket en ekstra gang inden weekendens stævne. Strandstævnerne ved Vesterhavet er nemlig kendt for at være nogle af de mest krævende, hvor spillerne i den grad får lov til at mærke naturens kræfter.

Når beachvolleyballspillerne indtager banerne til Hvidbjerg Grand Slam i weekenden er det måske med en lidt anden nervøsitet end normalt. Udover, at det er sæsonens første store stævne, er der ligeledes nogle vejrforhold, som kan få indflydelse på weekendens resultater. Heldigvis er der også masser at se frem til for de deltagende hold. Lokalarrangørerne fra Nordenskov UIF inviterer nemlig endnu en gang til Beachvolleyfest på Hvidbjerg Strand, når lørdagens sidste kamp er færdigspillet – en fest der i 2019 og 2021 blev en kæmpe succes med stærk opbakning. 

Skal du med til årets måske bedst placerede fest med 100% chance for fantastisk havudsigt. Så book din billet her allerede nu. 

Følg med i weekendens resultater til Hvidbjerg Grand Slam her.

I weekenden spilles derudover Ishøj Challenger 3 og Ishøj Ungdomsturnering.

Del nyhed