Danish Beachvolley Tour

Kampen om kvalifikation til DM begynder nu!

Dysten om DM-kvalifikationen mellem landets bedste beach volleyball-spillere starter nu, og Hornbæk Strand bliver lokationen for intens beach volleyball hele weekenden. Semifinalestævnet på Hornbæk Strand har siden 2016 været et fast stop på den danske beachvolley tour, også kendt som Pepsi MAX Beachvolley Tour. Det er dog to år siden Hornbæk har lagt sand til…

:


Dysten om DM-kvalifikationen mellem landets bedste beach volleyball-spillere starter nu, og Hornbæk Strand bliver lokationen for intens beach volleyball hele weekenden.

Semifinalestævnet på Hornbæk Strand har siden 2016 været et fast stop på den danske beachvolley tour, også kendt som Pepsi MAX Beachvolley Tour. Det er dog to år siden Hornbæk har lagt sand til semifinalestævnet, da Covid-19 satte en stopper for stævnet i 2020. De danske beach volleyball-spillere møder nu talstærkt op, når de i weekenden har første mulighed for at kvalificere sig til Danmarksmesterskabet i beach volleyball.

Gensynsglæde med Hornbæk Strand
Det bliver landets bedste beach volleyball-spillere, der møder op på stranden lørdag morgen, for at vinde deres billet til DM. Normalt ser man 8 hold i hver række, men til semifinalestævnerne ser man hele 16 hold. Tidligere sæsoner har man set de lavt seedede hold overraske og drille topholdene. Det bliver nu spændende at se, om de, der er seedet i toppen, kan formå at holde niveau og vise, hvorfor det er dem, der skal vinde billetten til DM. Derudover har holdene nu kun de ranglistepoints, som de har samlet sammen i sæsonen 2021. Hvilket betyder, at der ikke er nogen, der kan gøre glæde af gode resultater fra sidste sommer.

Hornbæk Semifinalestævne er et stævne, som spillerne ser frem til. Det lækre sand, det altid gode vejr, mange tilskuere og selvfølgelig hele spændingen om, hvem der kan kvalificere sig til DM. Det er dog ikke kun spillerne, der glæder sig, men også Pepsi MAX Beach Tours velkendte speaker og DJ Jonas Løytved, også kendt som DJ Jon.

“Hele sæsonen bruger jeg hver en lejlighed til at hype Hornbæk-stævnet, og heldigvis er der rigtig mange, der nyder at spille på Hornbæk Strand. Det er et højdepunkt for mig. Skulle jeg vælge, om jeg ville speaker på Hornbæk Strand eller til DM, så valgte jeg Hornbæk først,” fortæller Jonas Løytved.

Jonas er selv vokset op og bor nu i Helsingør kommune. Han er en del af den lokale, sociale klub TD Volleyball Helsingør, som er medarrangører af stævnet. Siden hans speaker-og DJ debut i 2017 har han været en fast del af de store Pepsi MAX stævner. Han fortæller også, hvad det er, han glæder sig til ved lige præcis dette stævne:

“Jeg glæder mig til at komme hjem. Jeg er ganske enkelt i mit es, når jeg speaker på Hornbæk Strand. Man kan vel sige, at min verden som speaker og DJ på beach touren møder min hverdag og mine venner, som jeg ses med hver uge. Derfor er Hornbæk-stævnet helt særligt, og det er en af de weekender på året, som jeg glæder mig allermest til – også selvom vi knokler og graver huller for at sætte hele showet op om fredagen.”

Er du i området, er det besøget værd, da Pepsi MAX beachvolley tour stiller op med deres store set-up med tilskuertribune, gratis sponsorprodukter, DJ Jon, der guider dig gennem dagen og top klasse beach volleyball.

Stævnet er det eneste denne weekend, og du kan følge resultaterne her: 

Del nyhed