Danish Beachvolley Tour

Nu skal de første danske mestre kåres

De spiller på hver sin strand, men har præcis samme mål for øje – at blive de ældste eller yngste danske mestre i beachvolleyball. Mens de unge tager hul på DM-finalerne på Amager Strand, skal 40+ og 50+ spillerne en tur nordpå, når der skal spilles om DM-titler på Vedbæk Strand. Når årets første Danmarksmestre…

:


De spiller på hver sin strand, men har præcis samme mål for øje – at blive de ældste eller yngste danske mestre i beachvolleyball. Mens de unge tager hul på DM-finalerne på Amager Strand, skal 40+ og 50+ spillerne en tur nordpå, når der skal spilles om DM-titler på Vedbæk Strand.

Når årets første Danmarksmestre i beachvolleyball skal findes i weekenden, bliver det med en helt nye aldersgrupper i spil. Hos de unge er det de nye aldersgrupper U15, U17 og U20, der skal dyste om hæder, medaljer og DM-pokaler, mens det hos de ældre nu ikke kun mændene i aldersgruppen 50+, der dyster om den prestigefyldte titel. For første gang nogensinde, skal der nemlig også kåres danske mestre blandt kvinderne i aldersgruppen 50+, til stor glæde for Ulla Haue-Pedersen, der til daglig spiller på Goldies-holdet i Odense Beachvolley Klub:

– ”Det er mega fedt, at der i år er mulighed for at deltage i DM for 50+. Tænk sig, at vi i denne sport har mulighed for stadig at spille stævne. Jeg startede indendørs volley i 1975 og møder stadig ”gamle” volleyspillere i beachmiljøet – det er så sjovt,” fortæller Ulla. 

I weekenden stiller Ulla op med beachvolleyballmakkeren, Randi Fechtenburg, i 50+ rækken, og selvom det kun bliver til fire kampe, er den rutinerede beachvolleyballspiller sikker på, at dette kun er begyndelsen for den nye DM-aldersgruppe: 

– ”Der er desværre kun tre hold med i kvinderækken, men nu er vi i gang, og så er jeg sikker på, at vi bliver flere næste år,” pointerer Ulla og fortsætter ”Jeg glæder mig vildt til på lørdag. Der er en helt særlig stemning til dette stævne – både om dagen, hvor vi spiller og til festen om aftenen. Det skal opleves!” afslutter hun.

Ulla og Randi er blot et af de 43 beachvolleyballpar, der skal på banen på Vedbæk Strand i weekenden. Følg DM-finalerne på Vedbæk Strand her.

På Amager Strand bliver banerne også fyldt op med håbefulde beachvolleyballspillere, der vil gøre alt for en podieplads. Hele 41 beachvolleyballpar skal i aktion over weekenden, når medaljerne skal fordeles. Følg U-DM-finalerne på Amager Strand her.

Støt de partnere, som støtter os:
C More er ny Danish Beachvolley Tour partner
”Hos C More får du adgang til det stærkeste udvalg af krimiserier fra Norden og Storbritannien + en hel masse andre gode serier og film” Med Danish Beachvolley Tour får du lige nu en hel måned gratis på tjenesten ved at bruge dette link.

Del nyhed