Danish Beachvolley Tour

Ny Tour-hjemmeside er i luften: Klar, parat… tilmeld!

Mange har ventet spændt på, at tilmeldingen til Pepsi MAX Beachvolley Tour skulle åbne – og nu er dagen endelig kommet! På vores splinternye Tour-hjemmeside kan du nu finde information om stævner og propositioner, og vigtigst af alt, tilmelde dit hold til sommerens turneringer. Besøger du beachvolley.dk fra nu af, venter der en helt ny…

:


Mange har ventet spændt på, at tilmeldingen til Pepsi MAX Beachvolley Tour skulle åbne – og nu er dagen endelig kommet! På vores splinternye Tour-hjemmeside kan du nu finde information om stævner og propositioner, og vigtigst af alt, tilmelde dit hold til sommerens turneringer.

Besøger du beachvolley.dk fra nu af, venter der en helt ny oplevelse. Hjemmesiden for Pepsi MAX Beachvolley Tour har nemlig fået et helt nyt look og navigering, der skal gøre det lettere for beachvolleyballspillere i alle aldre og på alle niveauer at finde lige præcis det/de stævner, de søger.

På Tour-hjemmesiden finder du – som hidtil – en tourkalender, information om de enkelte stævner, propositioner, nyhedsarkiv, samt lister med tidligere Danmarksmestre, mm. Siden er samtidigt blevet dedikeret 100% til Pepsi MAX Beachvolley Tour, mens informationer om beachvolleyball landshold, talentkoncept, mm. har fået plads på Volleyball Danmarks hjemmeside.

Hjemmesiden er stadig under opbygning, hvorfor nogle stævner og links kan mangle, ligesom der på nogle sider vil mangle information. Alt dette bliver der arbejdet på med lynets hast, så siden står helt klar når startskuddet til årets tour lyder den 8. maj.

Samtidig med hjemmesiden er der på Facebooksiden ”Danish Beachvolley Tour” blevet oprettet begivenheder for alle stævner i samarbejde med lokalarrangørerne. I disse begivenheder kan du holde dig opdateret omkring aktuelle forhold for de specifikke stævner, som f.eks. Covid-19 relaterede restriktioner, forplejning, mm.

 

Vigtige ændringer

Ud over en ny hjemmeside, er der også sket nogle få vigtige ændringer i propositionerne. Få et overblik over de vigtigste her:

Tilmeldingsfristen
Tilmeldingsfristen er ændret til mandag kl. 18.00 (der kan ikke dispenseres for tilmeldingsfristen)

Direkte kvalifikation
Hvis der er i en weekend, er mere end en turnering, har Volleyball Danmark besluttet hvilke turneringer, der er kvalificerende til de kommende turneringer. Se under de enkelte turneringer, hvilke direkte kvalifikationer, der er gældende for turneringen.

Kampbold
En arrangør kan stille en anden type bold til rådighed end den officielle kampbold MIKASA VLS 300, hvis bolden er godkendt af Volleyball Danmark.

Pt. er kun Molten BV 5000 godkendt som bold (udover MIKASA VLS 300)
Hvis en arrangør ønsker at benytte anden type bold, skal dette meddeles Volleyball Danmark minimum 3 måneder før turneringen.

Arrangøren skal i tilfælde af, at MIKASA VLS 300 ikke anvendes stille minimum én (1) bold til rådighed pr. hold. Alle deltagende hold skal have bolden til rådighed under hele turneringen.

Det vil fremgå af stævnesiden for den enkelte turnering, hvis der spilles med en anden kampbold end MIKASA VLS 300.

I 2021 vil alle turneringer i Ishøj Beach Arena blive afviklet med Molten BV 5000

Open turneringer
Open turneringerne er genindført. Turneringerne er ikke med Eliterækker og arrangørerne har selv valgt hvilke rækker turneringen skal gælde for.
I 2021 er der Open turneringer i Slagelse, Ishøj og Silkeborg – se mere under den enkelte turnering

Vinterturneringerne
Vinterturneringerne kaldes nu Vinterchallenger. Der tildeles point som ved Challenger

Del nyhed