Danish Beachvolley Tour

Optakt: Danmarks bedste beachvolleyballspillere kæmper om DM-trofæet i Nyhavn

Når solen står op fredag morgen, vil en del af Nyhavn være forandret. For Danmarks bedste beachvolleyballspillere bliver den ikoniske kulisse nemlig centrum for en weekend, hvor DM-trofæet og guldmedaljen skal jagtes. 

Foto: Flemming Patulski Nielsen | Klar til kamp om DM-medaljerne

:


Nu kan vi ikke trække den længere. Om præcis 24 timer serves DM-finalerne i Nyhavn i gang, og Danmarks nye mestre i beachvolleyball skal kåres. Inden trofæet kan løftes og medaljerne tages om halsen venter der dog de 16 finalepar to intense dage – på søndag er der nemlig kun otte par, der stadig har muligheden for at spille sig til DM-titlen.

Her er finaleparrene

Vil du vide endnu mere, om DM-finaleparrene? Så hop ind på DM-finalernes online program, og lær’ spillerne lidt bedre at kende.

DM-finalister Damer:
Astrid Mellmølle / Kathrine Stein Brinck
Cecilie Køllner Olsen / Signe Zibrandtsen Haaning
Charlotte Krøyer / Pia Hove
Maria Elisabeth Boelt Tyndeskov / Frederikke Schade Jensen
Asta Kjærgaard / Pernille Witt
Freja Barkler / Amanda Øster Andersen
Lulu Lyngholm / Line Skov Høst
Johanne Heinsen / Bettina Bjerring

DM-finalister Herrer:
Peter Jensen / Nicolai Houmann
Daniel Thomsen / Martin Trans
Oliver Venndt Kaszas / Sebastian Venndt Kaszas
Jacob Stein Brinck / Kristoffer Abell (Wild card)
Lars Mayland / Christopher Secher Hansen
Hjalmer Elmbæk Madsen / Andreas Brinck
Anders Lammert Hartmann / Jacob Cordua Stormly
Jesper Skovmark / Nicolai Tange Jørgensen

Jacob Stein Brinck / Kristoffer Abell er blevet tildelt et wild card til DM, da de ikke kunne stille op i semifinaleturneringerne. I Hornbæk på grund af international turnering i Italien og i Kerteminde på grund af en skade.

De 16 par skal have fundet isposerne frem, for der er lovet sommervejr i Nyhavn med høj sol og +25 grader. Men vi er mere end klar i denne unikke kulisse, der endnu engang danner rammerne for årets Danmarksmesterskab i beachvolleyball.

En sportsoplevelse i særklasse

Med udsigt til ikoniske Nyhavn og nogle af Danmarks allerbedste beachvolleyballspillere er der garanteret førsteklassespladser på tribunen for weekendens gæster. Peter Morsing, Sportskonsulent i Volleyball Danmark og afvikler af DM i beachvolleyball, forventer en stor weekend med fantastiske oplevelser:

– ”Jeg glæder mig helt vildt til DM-finalerne i Nyhavn – det er her hele sæsonen kulminerer – i et flot set-up, der er en DM-finale værdig. Vi har været her før og ved, hvor mange mennesker, der kommer og kigger på vores fantastiske sport. Der er altid en intens og nærmest magisk stemning i et pakket Nyhavn,” fortæller Peter og fortsætter:
– ”At vejrudsigten så lover tørvejr, op til 25-30 grader og frem for alt høj sol, gør det hele bare endnu mere fantastisk. Det er toppen af den danske elite, der spiller om Danmarksmesterskabet. De har kæmpet hele sæsonen for at stå i Nyhavn i vores hjemmelavede kæmpesandkasse foran et stort og medlevende publikum. Der bliver knald på lige fra start når DJ’en skruer op for musikken og speakeren præsenterer holdene – derefter er det op til dem at vise hvem der er bedst i år – Jeg får nærmest kuldegysninger bare at snakke om det,” afslutter han.

Skal du med, når vi kårer de nye danske mestre i beachvolleyball? Køb din billet her, og vær’ med, når DM-trofæet løftes i Nyhavn.

Du kan se finaleprogrammet her.

Støt de partnere, som støtter os:

C More er ny Danish Beachvolley Tour partner
”Hos C More får du adgang til det stærkeste udvalg af krimiserier fra Norden og Storbritannien + en hel masse andre gode serier og film” Med Danish Beachvolley Tour får du lige nu en hel måned gratis på tjenesten her.

Del nyhed