Danish Beachvolley Tour

Pepsi MAX Beachvolley Tour tilføjer “Hyggeturneringer” til sommerens aktiviteter

Interessen for beachvolleyball vokser og vokser, og det samme gør Pepsi MAX Beachvolley Tour. Til sommerens Tour tilføjes der nu også fire ’hyggeturneringer’ skabt til at give dig og dine holdkammerater en sjov og aktiv dag i sandet. Med ’Hyggeturneringerne’ introduceres en mere uformel turneringsform, hvor der er plads til alle. Der spilles med 4-6…

:


Interessen for beachvolleyball vokser og vokser, og det samme gør Pepsi MAX Beachvolley Tour. Til sommerens Tour tilføjes der nu også fire ’hyggeturneringer’ skabt til at give dig og dine holdkammerater en sjov og aktiv dag i sandet.

Med ’Hyggeturneringerne’ introduceres en mere uformel turneringsform, hvor der er plads til alle. Der spilles med 4-6 personer på banen. Holdene kan man sammensætte, som man vil, og der differentieres ikke mellem dame-, herre- og mixhold.

”Med hyggeturneringerne ønsker vi at tilbyde en turnering til dem, der ønsker at have en sjov og aktiv dag, hvor hyggen og samværet er i højsædet, og hvor det sportslige resultat nok kommer i anden række. Derfor laver vi en turnering, hvor man som hold får mulighed for at spille mange kampe på en dag, og hvor der naturligvis også er pauser, hvor der kan hygges uden for banen – forhåbentligt i høj sol,” udtaler Peter Morsing, sportskonsulent i Volleyball Danmark.

”Vi har med City Volley (red. et Volleyball Danmark projekt) set, at især de unge søger de uforpligtende aktivitetstilbud, hvor det også handler om at møde nye mennesker og danne nye fællesskaber. Derfor er det også muligt at tilmelde sig Hyggeturneringerne som enkeltperson, og så sørger vi for, at man kommer på et hold, som man jo hurtigt lærer at kende i løbet af dagen.” afslutter han.

Til sommerens Pepsi MAX Beachvolley Tour vil der blive udbudt ”Hyggeturneringer” til følgende stævner:
• 23/5 – Copenhagen Master
• 20/6 – Aarhus Master
• 26/6 – Amager Challenger 1
• 4/9 – Copenhagen Challenger 2

Fakta om turneringerne: 

• Stævnerne er fra kl. 11-15
• Der er både mulighed for at komme en time før og varme op og hyggespille på banerne, samt blive efter turneringen og spille videre, hvis man har lyst
• Kampene vil typisk vare 15-20 min
• Holdene/spillerne dømmer selv (oversiddende hold har pause og påsættes ikke som dommere)
• Det er muligt at tilmelde sig på to niveauer. A eller B.

Læs mere om turneringerne og hvordan du tilmelder dig eller dit hold lige her.

Ved spørgsmål kontakt Peter Morsing, Sportskonsulent i Volleyball Danmark
Mobil: +45 2877 2988
Mail: pmi@volleyball.dk

Del nyhed