Danish Beachvolley Tour

Så skal de sidste DM-finalepladser fordeles på Kerteminde Nordstrand

Det er nu absolut sidste chance for de danske beach volleyball-spillere at kvalificere sig til Danmarksmesterskabet 2021. Pepsi MAX beachvolley tour rykker til Kerteminde Nordstrand, og der vil være kamp til stregen. I den forgangne weekend sikrede tre dame- og herrehold sig kvalifikation til DM, og nu er det tid til at finde de sidste…

:


Det er nu absolut sidste chance for de danske beach volleyball-spillere at kvalificere sig til Danmarksmesterskabet 2021. Pepsi MAX beachvolley tour rykker til Kerteminde Nordstrand, og der vil være kamp til stregen.

I den forgangne weekend sikrede tre dame- og herrehold sig kvalifikation til DM, og nu er det tid til at finde de sidste DM-finalister. Kerteminde Nordstrand har gennem mange år været på tourplanen, men det er hele tre år siden Pepsi MAX beachvolley tour sidst har været forbi.

Alt kan ske på Kerteminde Nordstrand
Kerteminde er kendt for sit semifinalestævne, hvor alt kan ske. Det er nemlig ikke kun på banen, der kan ske overraskelser, men også vejrforholdene har det med at være omskiftelige, og som vejret er i disse dage, bliver weekendens turnering næppe en undtagelse. Tidligere år har man oplevet pause i kampene på grund af torden og kraftigt regnvejr, men det er ikke noget, der ødelægger humøret hos spillerne.

Spændingen vil være til at finde både på og udenfor banen. Der vil blive kæmpet for hver bold og hvert point, og der vil blive regnet for at finde ud af, om det resultat holdene præsterer er nok til at kvalificere sig til DM. Da det er top 3 til de to semifinalerstævner, der kvalificerer sig direkte til DM, og der kun er 8 pladser i alt, har det samlede resultat fra begge stævner en stor betydning.

Unge fynboer i kamp om DM-kvalifikation
De to 17-årige fynboer Anna Hauge og Frida Lyø vil være til at finde i sandet, og de kæmper også for en af de eftertragtede pladser til DM. Til det første semifinalestævne spillede de sig til en 8. plads, og Hauge/Lyø har dermed ikke sikret deres DM-billet endnu.

“For at vi skal kvalificere til DM, skal vi præstere vores topniveau igennem alle kampe. Derudover skal vi holde fokus og huske på, at det stadig skal være sjovt samtidig med, at vi skal yde vores maks,” fortæller Anna og Frida og fortsætter:

“Vores forventninger til stævnet er at spille en god turnering, og så drømmer vi selvfølgelig om at kvalificere os til DM. Derudover forventer vi, at de andre hold har mindst lige så meget blod på tanden som os, så der skal virkelig kæmpes om de sidste pladser.”

De har gennem sommeren leveret gode resultater, hvor de flere gange spillet tæt op mod og endda vundet over flere mere erfarne hold. De har blandt andet vundet en 4. plads til Odense Master. Holdet spillede sig sidste år også til en plads til DM, hvor de endte på en 7. plads, så det bliver spændende at se, om de igen i år har, hvad der skal til.

Ud over kvalifikation til DM og divisionerne er der også ungdomsrækker, breddeturnering for både mix, damer og herrer. Det bliver derfor et af de helt store turneringer på touren, hvor hele 150 fordelt i alle rækker skal kæmpe i sandet.

Så der er ingen grund til ikke at komme forbi Kerteminde Nordstrand denne weekend, da du er lovet intens beach volleyball, et stort setup fra vores sponsorere, som deler gratis sponsorprodukter ud. Der vil være speaker og fantastisk stemning hele weekenden.

Du kan følge alle resultater for kampene på tilKerteminde Semifinalestævne her.

 

Del nyhed