Danish Beachvolley Tour

Sommeren er på vej: Er du klar?

Nye fantastiske partnere, en spritny hjemmeside, et brag af en DM-uge og kæmpe Tourfinale midt i København! Der er lagt i kakkelovnen til en fantastisk sommer på Danish Beachvolley Tour! Tilmeldingen åbner i weekenden – er du klar?

:


Nedtællingen er for alvor i gang! Om en måned tager vi endelig hul på sommersæsonen, når første sommerstævne på Danish Beachvolley Tour løber af stablen den 30. april i Aarhus. Herfra tager vi weekend efter weekend rundt i hele landet lige fra Aalborg til Sønderborg og fra Vesterhavet til Kgs. Nytorv.

Sommerens to helt store højdepunkter bliver DM-finalerne i Aalborg, som afvikles sammen med DM-ugen, samt Tourfinalen samt Ungdoms DM’erne midt på Kgs. Nytorv, hvor vi sammen med vores fantastiske partnere skal vise hele Danmark, at beachvolleyball er den fedeste sport.

Der bliver med andre ord RIGELIGT at glæde sig til, og meget snart kan du begynde at skrive dig op til de vilde begivenheder. Tilmeldingen til sommerens Danish Beachvolley Tour åbner nemlig i weekenden, så hop ind på Tourkalenderen og få dig et overblik allerede i dag!

Samme tilmeldingssystem men ny tilmeldingsfrist

Du tilmelder dit hold til et stævne på Danish Beachvolley Tour via Latourna. Har du spillet et stævne på Touren før er du allerede oprettet i systemet, og skal huske at logge ind på den samme bruger af hensyn til ranglistepoint. Er du ny på Touren, skal du oprette en ny bruger – læs mere om hvordan du gør her.

Vær opmærksom på, at Tilmeldingsfristen nu er mandag kl. 12:00 før stævnet! Misser man tilmeldingsfristen, er det kun muligt at tilmelde sig et stævne, hvis der er ledige pladser og ved at kontakte tour@beachvolley.dk – dog vil man kun kunne få plads i laveste række. Volleyball Danmark informerer om eventuelle ledige pladser via denne Facebookgruppe.

DM-kvalifikation & DM-rangliste

DM-finalerne er i år en del af DM-ugen, og bliver afviklet i et nyt og spændende turneringsformat kendt fra de international Beach Pro Tours med en indledende kvalifikationsturnering og hovedturnering.

Der optages 24 kvindehold og 24 herrehold på baggrund af summen af spillernes individuelle point på en ny DM-rangliste. DM-ranglisten udgøres af summen af en spillers tre bedste resultater i kvalifikationsperioden, som består af turneringer i 2023 eksklusiv vinterturneringerne.

Det er herudover et krav, at en spiller har deltaget i minimum tre turneringer i kvalifikationsperioden, og at holdet har spillet minimum en turnering sammen i kvalifikationsperioden. Volleyball Danmark råder over to wildcards til DM.

Læs mere om DM i propositionerne.

Justeringer i turneringstyper

Foruden ændringerne med DM-finalerne, er de forskellige turneringstyper på Danish Beachvolley Tour også blevet justeret, så der nu udbydes Grand Slams, Challengers, Futures og Opens.

Til Grand Slams og Challengers udbydes der alle rækker fra Elite til 4.-5. division. Til Futures udbydes der ikke Elitedivision. Til Opens tilbydes der ikke Elitedivision, 1. division og 2. division.

Se ranglistepoint for de enkelte stævner her

Vi glæder os til at se dig i sandet!

Del nyhed