Danish Beachvolley Tour

Spækket Tourkalender for fremtidens stjerner

Årets Tourkalender på Danish Beachvolley Tour er propfyldt med ungdomsstævner i hele landet, og landets unge volleyball- og beachvolleyballspillere får derfor rig mulighed for at konkurrere i sandet denne sommer.

Det bliver en fed og aktiv sommer for landets unge beachvolleyballspillere | Foto: Flemming Patulski Nielsen

:


Der er lagt op til en aktiv og fed sommer i sandet for landets unge beachvolleyballspillere. Fra sidst i april til starten af august er der nemlig mulighed for at deltage i et hav af ungdomsstævner, når Danish Beachvolley Tour kommer rundt i hele landet.

Ungdomsturneringerne på Touren er for alle ungdomsspillere uanset niveau og erfaring i sandet. Vi spiller i aldersgrupperne U15, U17 og U20 (U20 er kun DM), og turneringerne afvikles typisk som en-dagsstævner.

Se alle ungdomsstævner her.

Ungdoms DM midt på Kgs. Nytorv

Ungdomsstævnerne er også DM-kvalifikationsturneringer, hvor man som spiller skraber point sammen på ungdomsranglisten*. Har man nok ranglistepoint, kan man sikre sig en eftertragtet plads til det afsluttende Ungdoms DM-finalestævne, som i år afvikles midt i Kgs. Nytorv og på Amager Strand fra den 3.-6. august med følgende inddelinger:

3.-4. august: U17 DM
4.-5. august: U15 DM
5.-6. august: U20 DM

*Kvalifikation til U20 DM foregår gennem deltagelse i seniorrækkerne på Danish Beachvolley Tour.

Ændringer i Propositioner

Der er sket enkelte ændringer i propositionerne for ungdomsstævner for denne sæson, hvoraf de vigtigste er noteret herunder. Find propositionerne her.

Aldersgrænser

Der er generel dispensation for:

  • U17 og U20 spillere til at deltage i seniorrækkerne
  • U15 spillere til at deltage i U17 rækken**

**hvis der ikke udbydes ungdomsrækker til et stævne, er det tilladt for U15 spillere at deltage i seniorrækkerne.

Antal spillere på holdet

I U15 rækken er der 2 spillere på banen ad gangen – dog kan holdet bestå af 3 spillere og have én udskifter. Der er tvungen udskiftning mellem sættene.

Del nyhed