Danish Beachvolley Tour

Tour-kalenderen er klar: Sådan ser Danish Beachvolley Tour 2022 ud

Nu er det atter tid til at hive kalenderen frem og sætte krydser. Årets Tour-kalender står klar og du kan godt begynde at glæde dig til et tætpakket program fyldt med gamle kendinge, nye strande, flere ungdomsstævner end nogensinde før og som kulminationen på det hele – DM-finaler i Nyhavn. SE TOUR-KALENDEREN HER Foråret nærmer…

:


Nu er det atter tid til at hive kalenderen frem og sætte krydser. Årets Tour-kalender står klar og du kan godt begynde at glæde dig til et tætpakket program fyldt med gamle kendinge, nye strande, flere ungdomsstævner end nogensinde før og som kulminationen på det hele – DM-finaler i Nyhavn.

SE TOUR-KALENDEREN HER

Foråret nærmer sig med hastige skridt, og det samme gør startskuddet for dette års Danish Beachvolley Tour! Fra maj til september venter der os fire måneder med fantastisk mange muligheder for at dyste i sandet på landets beachvolleyball-anlæg, på de lækreste strande og midt i byens pulserende liv.

– ”Vi er super glade for, at vi i fællesskab med vores dygtige arrangører igen i år kan præsentere et helt fantastisk Tour-program, hvor der bliver rig mulighed for at deltage i en masse turneringer uanset hvilket niveau man spiller på, hvilken alder man har og hvor i landet man bor”, fortæller sportskonsulent i Volleyball Danmark, Peter Morsing.

I løbet af sommeren kommer Touren forbi en masse dejlige strande, som vi kender fra de sidste år, og vi ser også frem til at byde velkommen til Gudmindrup Strand. Vi kan i år også byde ’velkommen tilbage’ til Nyborg Strand, hvor vi afvikler en Grand Slam samme lørdag som Tour de France-feltet kører lige forbi banerne – en ganske unik mulighed, som man ikke skal gå glip af hverken som spiller eller tilskuer. 

Vi glæder os naturligvis også til at besøge landets mange beachvolleyball-anlæg, og så er vi stolte af, at vi endnu engang bringer beachvolleyball på højeste plan til hjertet af København med DM-finalerne i ikoniske Nyhavn den 12.-14. august – det bliver et brag af en afslutning med fantastisk stemning på de fyldte tilskuertribuner. 

For ungdomsspillere bliver det også endnu en vild sommer, hvor der til hele 18 stævner bliver mulighed for at spille i ungdomsrækkerne. Traditionen tro afslutter vi også Touren med ungdoms DM’er på Amager Strand den 6.-7. august. Vær opmærksom på, at aldersgrupperne for ungdom i år er blevet ændret, så de nu hedder U15, U17 og U20. – læs mere om dette her.

Sæt datoerne i din kalender, og tag din familie og venner med til en række fantastiske stævner. Hold øje med vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer med begivenheder og information, så du ved lige præcis hvor og hvornår, der er beachvolleyball tæt på dig! 

Nyt tilmeldingssystem og afskaffelse af spillerlicens.

Fra denne vinter er alle tilmeldinger til Danish Beachvolley Tours stævner overgået fuldt ud til systemet Latourna, så det nu er her du både tilmelder dig, ser din profil, ranglisterne og selvfølgelig alle turneringernes kampprogrammer og resultater et samlet sted.

Alle spillere, der deltog på årets tour i sommeren 2021, har fået oprettet en profil på Latourna. Det er den man skal bruge til at tilmelde sig til turneringerne. Alle spillere har også fået en mail om hvordan man tilmelder sig, samt en mail fra Latourna med link til deres password på Latourna. Nye spillere skal oprette en profil på Latourna.

Du kan også se vejledningen her. 

Hvis man har problemer med sin profil eller tilmelding til turneringerne, er man meget velkommen til at henvende sig til Peter Morsing på pmi@beachvolley.dk – gerne i god tid, så man ikke misser en tilmelding.

OBS. Fra 2022 er spillerlicensen også blevet afskaffet, og der betales således ikke længere en årlig beachvolleyball licens

sammen er vi strkere vol2

Del nyhed