Danish Beachvolley Tour

Toyota er ny partner på Danish Beachvolley Tour

Blækket er tørt, og vi kan med stolthed byde velkommen til Toyota Danmark som ny partner på Danish Beachvolley Tour.

:


Toyota er et verdensomspændende brand med stærke værdier og har været i Danmark siden 1963. Faktisk var Danmark det første land i Europa, der introducerede Toyota – og med stor succes. Dette afspejles ved, at Toyota er et af de mærker, der kører flest biler af på vejene i Danmark.

Nikolaj Ledet fra Toyota Danmark siger om partnerskabet:

”Vi har tidligere været med på ”Danish Beachvolley Tour,” så mange udøvere og tilskuere kender os måske allerede. Efter en mindre pause glæder det os at være med igen og se, at Danish Beachvolley Tour har fået et nyt og forbedret liv.

Vi har indgået en fin aftale med Volleyball Danmark, som vi forventer os meget af til sommer. Udover en stor eksponering er der en plan for aktivering af partnerskabet, hvor vi skal ud at vise den smarte og relative nye Aygo X frem”.

Kommerciel chef i Volleyball Danmark, Anders Chahrour Jensen siger om aftalen:

”Jeg er enormt stolt og glad for at vi har indgået et partnerskab med Toyota Danmark, som jeg glæder mig til at bringe tilbage på Danish Beachvolley Tour. Dialogen med Toyota og teamet har været udbytterig, og jeg synes vi har ramt et rigtigt stærkt partnerskab på papiret, så nu glæder vi os bare til at sende partnerskabet ud af værkstedet, og gøre sommerens højdepunkt endnu federe til glæde for os alle.”

AygoX er navnet på den lækre model fra Toyota, som bliver eksponeret og udstillet på årets tour, og du kan dykke ned i alle mulighederne her.

Del nyhed