Danish Beachvolley Tour

Ungdomsbeachvolleyball går den vildeste sommer i møde – nu også med Kids- og Teenstævner

Sommeren 2021 bliver en fantastisk sommer – især for vores Kids-, Teen- og ungdomsspillere. Med hele 16 ungdomsturneringer og en stribe nye Kids- og Teenstævner bliver der nemlig rig mulighed for at komme ud i sandet og prøve kræfter med beachvolleyball uanset alder og niveau. DM-Touren Ungdom: Sidste sommer oplevede vi et kæmpe boom i…

:


Sommeren 2021 bliver en fantastisk sommer – især for vores Kids-, Teen- og ungdomsspillere. Med hele 16 ungdomsturneringer og en stribe nye Kids- og Teenstævner bliver der nemlig rig mulighed for at komme ud i sandet og prøve kræfter med beachvolleyball uanset alder og niveau.

DM-Touren Ungdom:

Sidste sommer oplevede vi et kæmpe boom i antal deltagere til ungdomsturneringer på Pepsi MAX Beachvolley Tour. I år fortsætter vi ufortrødent og bygger videre på den kæmpe succes med hele 16 ungdomsturneringer inden Ungdoms-DM afvikles på Amager strand d. 7.-8. august med det helt stor set-up med musik, tribune, sponsorer m.m. – i år SKAL det være!

Læs mere om denne turnering i Propositionerne og se i kalenderen hvor du kan spille (Du kan vælge ungdom som kategori, så kun stævner med ungdomsrækker kommer frem).

Bemærk at aldersgrupperne er ændret, så de følger volleyball:
• U14 er for årgang 2008 og yngre
• U16 i beachvolleyball svarer til U15 i volleyball (årgang 2006-2007)
• U18 i beachvolleyball svarer til U17 i volleyball (årgang 2004-2005)
• U21 er for årgang 2003 og ældre

Turneringer for Kids og Teen
Som noget helt nyt bliver der i år også afviklet turneringer for kids- og teenhold, så vores yngste spillere også kan spille kampe i sandet.

Reglerne er som i kids/teen volleyball og man spiller med fire personer på holdet. Tilmeldingen er samme sted som vanligt (kidsvolley.net og teenvolley.dk), så det er bare med at komme ind og melde din klub/hold til nogle af de fede beachvolleyballturneringer, der bliver afholdt over det meste af landet.

Se mere om stævner og hold dig opdateret på denne side.

Del nyhed