Danish Beachvolley Tour

Velkommen til det nye Tour-univers!

Vi varmer op til sommerens Danish Beachvolley Tour med et helt nyt look på beachvolley.dk. Dyk ned i universet og gør dig klar til sommeren.

:


Hopper du ind på beachvolley.dk, bemærker du måske, at tingene ser lidt anderledes ud end de plejer. Vi har nemlig shinet hjemmesiden og skabt et nyt Tour-univers, der skal gøre det lettere for spillere at finde de informationer, der er brug for, samtidig med at vores fantastiske partnere får den plads, de fortjener for at støtte vores sport.

På den nye hjemmeside kan du – som altid – få et overblik over Tourkalenderen. Vi har nu gjort det endnu lettere at filtrere efter en ønsket række eller aldersgruppe, så du hurtigt kan finde frem til dine relevante stævner. Samtidig har vi givet vores stævnesider en makeover, da det udelukkende er her, vi fremover opdaterer med informationer om stævnet. Stævnesiderne bliver opdateret af vores fantastiske arrangører løbende, så husk at holde dig opdateret under punkter som Turneringsinfo og Lokalinfo.

Sammen med vores nye Tour-univers på beachvolley.dk, introducerer vi også en ny Facebookgruppe. Gruppen er vores samlede online mødested, hvor man som spiller f.eks. kan efterlyse en makker til et specifikt stævne, lokale arrangører kan dele information om glemte sager efter et stævne, eller hvor Volleyball Danmark informerer om ekstra pladser, aflysninger, mm. Med en Facebookgruppe har vi bedre muligheder for at lave et større internt fællesskab og nå ud med spillerrelevante information, som ikke kæmper mod algoritmer og et pulserende nyhedsfeed for at nå lige præcis dig! Vi glæder os til at se dig i gruppen!

På vores Danish Beachvolley Tour Facebookside vil du selvfølgelig stadig kunne følge med, når vi løbende lægger stemningsbilleder og fede videoer op, ligesom du sommeren over også med fordel kan følge med på Volleyball Danmarks Instagramside. Vi elsker at modtage dine fede historier, billeder og indtryk fra sandet, så ’tag’ endelig @volleyballdanmark og alle vores fede partnere, så vi sammen er med til at skabe større synlighed og fokus på vores sport.


Partnerne på touren lige nu er: 7Up Zero Sugar, Toyota, Fisherman’s Friend og C More.

Del nyhed