Velkommen til RAWBITE på Danish Beachvolley Tour

RAWBITE tilslutter sig den stærke partnergruppe på Årets Danish Beachvolley Tour

:


Mindre er mere – naturen har ikke brug for tilsætningsstoffer. 

Sådan siger RAWBITE helt klart og tydeligt, og vi kan med stolthed offentliggøre RAWBITE som ny partner på Danish Beachvolley Tour, hvor de hen over sommeren bliver en del af den fantastiske sportsbegivenhed på strandende og i byerne.  

Lone Fabricius Westheimer, marketing manager hos RAWBITE fortæller om aftalen: 

“RAWBITE er utroligt glade for det fantastiske partnerskab med Volleyball Danmark og Danish Beachvolley Tour. For os skaber det god værdi at koble RAWBITE til en sommersport som beachvolleyball. Udover at spillet er fuld af udfordringer som sandet, vinden og solen giver, så kan touren også inspirere folk til at bevæge sig og have det sjovt, når de er på stranden”

Anders Chahrour Jensen, kommerciel chef i Volleyball Danmark supplerer


”Jeg er meget glad for at vi har indgået den her aftale med RAWBITE, som er et noget nært perfekt match til os. Med den her aftale så har vi fundet endnu en rigtig stærk virksomhed, som kan se mulighederne i sporten og oplevelsen, og som samtidig vil være med til at forstærke oplevelsen for vores gæster” 

Om RAWBITE. 

Idéen bag RAWBITE er helt simpel og ligetil: En frugt- og nøddebar, som er 100 % økologisk, vegansk, glutenfri – samt ikke tilsat sukker (indeholder naturligt forekommende sukker) eller kunstige tilsætningsstoffer. Kun 100 % rene ingredienser! 

Den rene, ærlige smag – baseret på kun tre hovedingredienser: Dadler, mandler og cashewnødder i en økologisk kvalitet – giver dig den gode følelse af at spise med både god samvittighed og nydelse.   

RAWBITE er perfekte til den lille sult, før og efter sport og til at have med på stranden, da de hverken drypper eller smelter i sommervarmen.  

Pure Taste. Pure Joy. 

Besøg Rawbite her.

Del nyhed