Danish Beachvolley Tour

Vi er tilbage på Danmarks bedste badestrand

Danish Beachvolley Tour er tilbage på Danmarks bedste badestrand, når der i weekenden spilles Marielyst Grand Slam på Falster. For landets allerbedste beachvolleyballspillerne er der dog ikke tid til at hvile på laurbærrene og nyde den lækre strand – for på stranden skal der jagtes point.  For anden gang i sæsonen er det blevet tid…

:


Danish Beachvolley Tour er tilbage på Danmarks bedste badestrand, når der i weekenden spilles Marielyst Grand Slam på Falster. For landets allerbedste beachvolleyballspillerne er der dog ikke tid til at hvile på laurbærrene og nyde den lækre strand – for på stranden skal der jagtes point. 

For anden gang i sæsonen er det blevet tid til Grand Slam i Danish Beachvolley Tour – og hvilket et af slagsen. Sidste år blev et glædeligt gensyn med Marielyst Strand, som i 90’erne og 00’er lagde strand og sand til flere stævner. I weekenden har spillerne og Volleyball Danmark heldigvis fået lov at komme tilbage, og der er tårnhøje forventninger til opgørene på den fantastiske strand på Falster. 

Marielyst Grand Slam er den sidste af slagsen, inden sæsonen for alvor spidser til, og semifinalestævnerne skydes i gang i Hornbæk og Kerteminde. Det er dermed sidste udkald for de spillere, der fortsat har ambitioner om kvalificering til DM-finalerne i Nyhavn.

Har du ikke mulighed for at tage turen til Marielyst Strand, er der stadig rig mulighed for at få en weekend fyldt med beachvolleyball.
Få overblikket over weekendens stævner her:

Marielyst Grand Slam

Odense Challenger

Del nyhed